8 август 2021 г.

Каква е развръзката от историята със закупуването на дефектната косачка?


 

 

Здравейте читатели на блога. След като писах писмото за косачката (а който не се сеща може да прочете ТУК ) на следващия ден 4.08.2021 г. от "Евромастер Импорт-Експорт" ООД ми изпратиха следния имейл:

Уважаеми г-н Димов,

 

Използваме повода да Ви благодарим за гласуваното доверие, към продуктите и услугите, които компанията Raider предлага на българският пазар.

 

С настоящото писмо бихме искали да насочим Вашето внимание към факта, че компанията ни приема с необходимото внимание и разбиране, всяко несъответствие между получен продукт и очакване на клиента, независимо от неговият размер. Спазвайки законовите изисквания, ние се стремим да оправдаем доверието на своите клиенти към компанията.

В конкретиката на Вашият случай, Ви уверяваме, че оправомощеният сервизен център на марката в гр. София, е извършил проверка и предприел необходимите действия, с които гарантираме че са запазени обичайните качества и характеристики на стоките от същия вид, които потребителят може разумно да очаква, като се имат предвид естеството на потребителската стока и публичните изявления за конкретните й характеристики, направени от продавача, производителя или негов представител.

 

Извършените действия от страна на сервизният център са съобразени с предвидените в Закона за защита на потребителите срокове за отстраняване на гаранционен проблем.

Оставаме във Ваши ръце възможността за преценка, дали да продължите занапред партньорството с компанията ни, или да Ви бъде възстановена заплатената от Вас сума посредством предоставеният от сервизният център Протокол за подмяна на продукта.

 

След като търговеца по сделката получи необходимата документация, ще се свърже с Вас.

 

Надяваме се, чрез предприетите действия от наша страна да Ви запазим, като наш ценен клиент и разсеем натрупания негатив от възникналата ситуация.

В късния следобяд ми дойде съобщение, което гласеше да отида до магазин Практикер да ми възстановят сумата. За повече сведение може да видите приложената снимка. Бъдете живи и здрави :)



Може да бъде изображение с пари



Няма коментари:

Публикуване на коментар