14 декември 2023 г.

Това ли е най-наболелия проблем в район "Тракия" в гр. Пловдив?

До  Кмета на гр. Пловдив

До  Кмета на район Тракия - гр. Пловдив

До Омбудсмана на гр. Пловдив

До ОП"Организация и контрол на транспорта"

До Медии

Уважаеми г-н Димитров, Уважаеми г-н Стаматов,  Уважаеми г-н Гатев, Уважаеми г-н Стоилов.  Пиша Ви това писмо, да Ви запозная с един новите проблеми на район Тракия. Тази вечер като си прибирах от работа и минах през колелото на "Скобелева майка" до  банковия трезор на БНБ забелязах, че на дадената спирка както ще Видите на снимките които съм публикувал по-долу липсват всички стъкла и дори липсва покритието на спирката. През тази спирка минава автобус номер 66. Идват валежи, все още е есен, но съвсем скоро наближава астрономическата зима и не се знае колко сняг ще вали и колко силни ветрове ще духат.

Г-н Гатев, предлагам Ви при оправа на въпросната спирка да е монтира камера за да се избегне повторното изпочупване на спирката и да стои само скелета и поради факта, че спирката се намира съвсем близо до небезизвестния ни квартал "Столипиново"

Ще се радвам да обърнете внимание на този не малък проблем  и отстраните проблема възможно скоро. Живея в ж.к. "Тракия", но съм загрижен за тези малки проблеми. За сведение Ви оставям снимки. Бъдете живи и здрави :)






 
Преди да бъде изпратено писмото

Вече изпратено писмо

Няма коментари:

Публикуване на коментар