9 юни 2019 г.

Как да обновим просранство в Пловдив и да стане готино за посещение?






Здравейте читатели на блога. Споделям Ви тази информация някой ако иска да изберем някое място, което е занемарено да се обнови и да стане готино за посещение. Някой ако иска може да помогне за някое пространство да го направим. В този дух на мисли се сещам за едни пейки на "Младежки хълм", където ги видях, че не са поддържани много, в много окаяно състояние са, а и може да се получи едно много хубаво място за посещение от млади хора, дори и да се инсталира на това място някоя машина за пускане на пластмасови бутилки и кенчета, а тази машина да пуска платнена торба за пазаруване. А защо не и да се засядат цветя и храсти и да е красиво това пространство. А ето и следната покана за това пространство:

Отворена покана за облагородяване на места в Пловдив

Имаш идея за облагородяване на някое запуснато място в Пловдив – „АЗ, ТИ, ПЛОВДИВ!“ може да ти помогне
Две градски зони ще бъдат облагородени с помощта на местната общност и платформата за чиста градска среда „АЗ, ТИ, ПЛОВДИВ!“
#ПроменямеЗаедно #АзТиПловдив!
Търсим ентусиасти:
Платформата „АЗ, ТИ, ПЛОВДИВ!“ търси ентусиасти, които да обновят две градски места и да ги превърнат в яки, социални места за срещи, отдих или забавления.
Сигурни сме, че се сещаш за поне няколко места в града ни, които имат нужда от облагородяване. На пръв поглед само трябва да се намери някой, който да разчисти запустялото място, да сложи една боя и да възстанови пейките… Но ние знаем, че това не е всичко. Преди всичко трябват идеи и ентусиазъм!
През последните няколко години сдружение БГ Бъди Активен, инициатор на платформата за чиста градска среда „АЗ, ТИ, ПЛОВДИВ!“, си партнира с десетки граждани и организации в 21  населени места за обновяването на различни места, под името _Място И знаем, че за да се осъществи една такава идея, най-важни са хората...(ЗА ДА РАЗБЕРЕШ НАТИСНИ ТУК

Уважаеми читатели, който от вас е доволен от тази статия, която съм ви представил и някой има доброто желание да подпомогне блога или неговия автор, моля последвайте връзката.

Няма коментари:

Публикуване на коментар