9 юли 2019 г.

Едно интелигентно коте, което си търси тоялетната и не може да я открие, а иска да ходи до тоалетна

Здравейте читатели на блога. Това клипче което ще Ви покажа е на едно много интелигентно коте, което не иска да направи беля което му се ходи до тоалетна и е свикнало да ходи в неговата, а сега като не може да я открие е бая напрегнато. То събужда своя стопанин и му показва всичко което трябва да му се даде - при затворена врата отива и го притеснява, докато не му я отворят, като му е свършило яденето отива до стопанина си и го води да му сипе. С една дума е много интелигентно. Сами се убедете. Приятно гледане :)




Уважаеми читатели, който от вас е доволен от тази статия, която съм ви представил и някой има доброто желание да подпомогне блога или неговия автор, моля последвайте връзката.


1 коментар:

  1. Така е, нашето котенце е изключително интелигентно. Но кажете, моля, отговорете ми: може ли коте, възпитавано от философ, да не е интелигентно? А аз възпитах това коте още когато то беше доста малко, вярно, и породата му е такава, то принадлежи на една порода интелигентни и мили котки, нарича се "Турски Ван", но не може да не се е отразило на котето и обстоятелството, че стопанинът му е философ, нали така? :-)

    ОтговорИзтриване