24 август 2020 г.

Каква интересна случка се случи в с. Момчиловци?


Здравейте читатели на блога. Днес се разходих до с. Момчиловци, общ. Смолян. При тази разходка попаднах на една интересна случка. Една групичка хора, които се разхождаха из селото бяха отишли до местната църква да я разгледат. По едно време тези въпросните хора, които се разходиха до църквата решиха да се качат на камбанарията да видят как се вижда селото от високо. По едно време към 15:30 часа се чу звън на камбани.не след дълго излезе една жена от близката къща и я чух, че почна да се кара на тези хора, каква била тази идиотщина,  които били камбаните и им каза, че така както били камбата било на умряло и се случило веднъж на 10 години външно лице да се качи на камбанарията и да удрят камбаните на църквата. Продължи една дълга разпра между тези въпросни хора, които бяха сътворили това нещо с биенето на камбаните и от долния етаж на къщата се обади един човек и думите му бяха: "Майка ми лае, но аз хапя".
Не след дълго тези хора които бяха до църквата ги видях до една информационна табела и ги чух как си говорят, че на тази табела не е нарисувана къщата на Ненчо Илчев - комик от "Комиците" по БТВ и тръгнаха да я търсят. 
Малко след това явно бяха я намерили къщата сигурно и като минаваха покрай една чешма, където течеше вода явно те бяха големи еколози и решиха да спрат водата за да не се разхищава излишно. Но след като спяха водата им направиха забележка, да не я спират, защото правили ремонт и нарочно я оставили да тече. Бъдете живи и здрави :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар