1 октомври 2019 г.

Смятате ли, че Николай Радев - кандидат за кмет на гр. Пловдив от БСП ще каже истината дали е подал оставка?

Здравейте читатели на блога. От изпратеното ни писмо до някои институции, което можете да го прочетете ТУК получих следното писмо от началника на РУО - гр. Пловдив в което го препраща на Николай Радев да каже какво е направил сред като се кандидатира за кмет от листата на БСП. Още от сега имам на представа какво ще отговори.


 Уважаеми читатели, който от вас е доволен от тази статия, която съм ви представил и някой има доброто желание да подпомогне блога или неговия автор, моля последвайте връзката.


1 коментар:

  1. РУО-Пловдив за сетен път показа, че не обитава този наш реален свят и живее в тъй приказния и абсурден свят на изцяло ирационалната по манталитета свят на екстравагантната в наглостта си българска бюрокрация: препрати "по компетентност" на самия съгрешил и потъпкал всички принципи и закони на правото и морала кандидат-кмет-за-Пловдив-от-БСП-и-същевременно-директор-на-Английската-гимназия (срещали ли сте някога друга такава покъртителна перверзия?!) другар Николай Радев, който, видите ли, сам себе си следва да накаже и да смъмри, представяте ли си какво му предлагат шаманите от нашето кафкианско РУО-Пловдив?! Посмейте се на акъла им, подивете се на екстравагантната им ненадмината наглост, драги данъкоплатци и избиратели, дето с парите си издържате цялата тази наглост!

    ОтговорИзтриване