10 юни 2020 г.

Кой ще дойде на почистването на Ботаническата градина в Пловдив?

Здравей читатели на блога. Попаднах на една интересна инициатива в Пловдив. Това е много добра и интересна инициатива за почистване на вече отразената Ботаническата градина в Пловдив, която е в ужасно състояние. Ще се състои почистване на 27.06.3020 г. ден събота и ще включва следните неща:

Скъпи приятели! Време е да подновим редовните си мероприятия по почистване и да подготвим растителността в градината за предстоящето подновяване! Заповядайте с нас на 27 юни (събота) от 8:30 до 14:00 да открием заедно сезонна на нашите активности в парка. 

Каним всички желаещи да се присъединят към екипа ни и да отделят два-три часа от времето си за една добра кауза – възстановяването на Ботаническата градина в Пловдив. Съвместните ни усилия са насочени към подготовка за последващо засаждане на дървета, храсти, цветя, както и изграждане на капково напояване заедно с подкрепа на Община Пловдив.

Какво ще прави?

1. Ще изрязваме стари изсъхнали храсти и дървета.
2. Ще събираме и изхвърляме строителни и друг тип отпадъци.
3. Ще окосим трева.
4. Ще рисуваме и ще се забавляваме с най-малките доброволци.

Осигуряват се ръкавици, ножици, лопати, торби за боклук и други приспособления, необходими в доброволческата инициатива. Като и вода за пиене :)

Повече за инициативата можете да намерите като натиснете ТУК



1 коментар: