6 март 2021 г.

Къде е поредната дупка в район Южен?

 

 До  Кмета на гр. Пловдив

До  Кмета на район Южен - гр. Пловдив

До Омбудсмана на гр. Пловдив

До Медии

Уважаеми г-н Димитров, Уважаеми г.н Язов, Уважаеми г-н Стаматов. Пиша Ви това писмо, да Ви запозная с един новите проблеми на район Южен. Седмица след като запушиха дупката с липсващите павета на кръстовището на улиците "Скопие" и "Братя Бъкстон", на улица "Архиепископ Петър Богдан" преди пешеходния прелез на Сточна гара на паважа се е образувала дупка. Тя е с размер около 1м. в диаметър и  е необходимо, като има две коли да се разминат да се изчакват. Това е предпоставка за създаване на ПТП. Дупката с времето се разраства. В основата е насипан трошен камък, но има нужда да се наредят павета, защото скоро някой може да си изкриви дори и  джантата.  Надявам се  на Вашата  бърза и адекватна намеса. Моля след завеждане на писмото да ми изпратите входящ номер. За сведение Ви оставям снимки. Бъдете живи и здрави :)


 
 
Преди да бъде изпратено писмото

2 коментара:

  1. Дупрата е добра, бива я. По принцип когато едно пътно платно, особено асфалтово, почне да прави дупки, кърпенето на дупките е начин да се смучат хубави пари от ремонтиращите фирми и то много години наред, щото дупките не спират да се образуват. Държавата или общината може да постъпи умно като премахне скапания асфалт и преасфалтира целия път. Тогава няма да хаби много повече пари за постоянните ремонти, пълнене на нови и нови дупки години наред...

    ОтговорИзтриване
  2. Дупката има свой живот и индивидуалност. Уважавайте я, почитайте я, правете си селфи с дупката и поствайте селфитата на страниците на Общината във фейсбук. Основете секта на Дупко - Поклонниците - Свидетелите на Пловдивските Велики Дупки. Амин.

    ОтговорИзтриване