17 март 2021 г.

Такъв ли е живота?


Влакът на живота:

Животът е като пътуване с влак, с всички спирки, отбивки и инциденти. Качваме се, срещаме се с родителите си и си мислим, че те винаги ще пътуват с нас, но на някаква спирка те ще слязат и трябва да продължим пътуването си без тях. Но във влака ще има много пътници, нашите братя и сестри, братовчеди, приятели, дори любовта на живота ни. Мнозина ще слязат и ще оставят голяма празнота. А други дори няма да забележим, че са отпаднали. Това е пътешествие, изпълнено с радости, скърби, поздрави и сбогувания.
Успехът се състои в: поддържане на добри отношения с всички.
Голямата загадка е: Никога не знаем на коя спирка ще слезем.
Затова трябва да живеем, да обичаме, да прощаваме и винаги да даваме най-доброто! Защото когато дойде моментът, в който трябва да слезем и мястото ни е празно, трябва да останат само хубави мисли за нас и да пътуваме завинаги във влака на живота !!!
Пожелавам ви пътуването ви да бъде по-красиво всеки ден, да имате винаги любов, здраве, успех и пари в себе си.
Много благодаря на всички вас пътници във влака на живота ми !!! Силните хора знаят как да поддържат живота си в една линия. Дори със сълзи на очи те могат да кажат с усмивка: добре съм. Ако вярвате в това, изпратете това на приятели, включително и на мен. Вижте какво се случва след 30 минути. Бъдете честни и изпратете това на всички, които ви разсмяха миналата година. Просто го изпращам, за да кажа: Приятно е, че ви имам!

Няма коментари:

Публикуване на коментар