20 януари 2024 г.

Какво ми е предложенито отправено до някои от администрацията на гр. Пловдив за оправянето на спирката на Скобелева майка?

 

До  Кмета на гр. Пловдив

До  Кмета на район Тракия - гр. Пловдив

До ОП"Организация и контрол на транспорта"

До Медии

Уважаеми г-н Димитров, Уважаеми г-н Гатев, Уважаеми г-н Стоилов.  Пиша Ви това писмо след като бях прочел отговора на Управителя на фирма "Елиза"1999 ЕООД. Уважаеми г-н Стоилов, вие знаете какъв е отговора, но Уважаеми г-н Димитров и Уважаеми г-н Гатев. В писмото изпратено по имела ми пише следното: Относно писмо с изх.№110-12.01.2024 на Общинско предприятие „Организация и контрол по транспорта“, касаещо спирка на масов градски транспорт №349, с адрес гр. Пловдив, ул. "Ягодовско шосе" - кръговото на ДК, ви уведомявам, че същата няма да бъде ремонтирана, поради факта, че няма как да бъде гарантирана нейната цялост и е изложена на висок риск от повторен вандализъм. Спирката е ремонтирана няколко пъти през годините, но резултата е видим и в момента. Фирма „Елиза 1999“ ЕООД прави всичко възможно да е коректен концесионер на спирките в град Пловдив и да е в услуга на гражданите на града, но има спирки, чиито ремонти биха били загуба на времеви и финансов ресурс. Само за информация – за девет месеца през 2023 г. сме ремонтирали над 40 спирки на стойност над 30 000 лв. без ДДС, като част от тях са били ремонтирани два пъти.

Уважаеми г-н Гатев, при по-внимателно прочитане на първото ми писмо относно спирката, което може да го прочетете ТУК, Ви бях предложил да се монтира камера за да не се изпотроши спирката евентуално. Пак Ви го предлагам да се монтира камера на банковия трезор на БНБ, която да сочи посока спирката и да се предпази от вандалски прояви. При невъзможност да се закупи камера Ви предлагам да закупя камера и да я монтираме.И при ремонт на спирката да се следи за евентуално следващо счупване и да се залавят такива вандали. 


Уважаеми г-н Димитров, Уважаеми г-н Гатев, Уважаеми г-н Стоилов. Оставям Ви снимка от днешния дъждовен и снежен ден да се поставите на местото на чакащите колко им е не комфортно в това това студено време да чакат да им дойде рейса. Благодаря Ви за разбирането и съдействието да помогнете да се оправи тази спирка. В това отказване на Управителя на фирма "Елиза" 1999 ЕООД да откаже ремонта на спирката не е в услуга на гражданите.




Преди да бъде изпратено писмото

Вече изпратено писмо


1 коментар:

  1. Браво! Колегата Димов е буден гражданин, който се бори властващите да работят и да преодоляват недостатъците в свидното ни Отечество! Ако имахме повече такива граждани сега България щеше да е съвсем друга!

    ОтговорИзтриване