18 май 2019 г.

Как една жена вчера като бяхме заедно си забрави акъла?


Здравейте читатели на блога. Чрез тази публикация искам да ви споделя едно житейско събитие, което на силните мъже може да се случи като бъде с някоя жена. Ще Ви разкажа едно нещо което реално ми се случи. А това което ще Ви разкажа е следното: Вчера с въпросната жена ходихме на едно обучение за изборите. Тя беше на отиване с две чанти една голяма найлонова и дамската и чанта. След като приключи всичко си тръгнахме и беше си забравила дамската и чанта ,а вътре и били всички документи, пари, телефон и ключовете за тях. Като видяли чантата й, че е забравена хората звъннали на последния набран телефонен номер да кажат, че си я забравила. Този телефонен номер бил на майка й. Майка й се сетила веднага и звъннала зет си, а зет и ми звънна на мен да кажа на жена му, че си е забравила чантата си. Като и казах, че си е забравила чантата тази жена побягна толкова бързо, че не може да си представите. Тази въпросната жена ще бъде заместник председател на секционна комисия на Европейските избори. Можете ли да си представите колко си е забравила акъла като бяхме вчера заедно ;-) :-)

Уважаеми читатели, който от вас е доволен от тази статия, която съм ви представил и някой има доброто желание да подпомогне блога или неговия автор, моля последвайте връзката.

2 коментара:

  1. Мъжкият чар на Ники явно е толкова силен, че ето, в негово присъствие дамите, оказва се, си губят ума (за думите не знам)! Друг е въпросът доколко изобщо жените имат ум, но това е друга работа - тя е една вечна загадка пред философията (и пред мъжете, щот философията, както е известно, е мъжко занимание)...

    ОтговорИзтриване
  2. Та в тази връзка възниква и ето такъв един въпрос: а може ли в компанията на истинския мъж жената да загуби онова, което по начало няма? :-) (За да не ме възприемете като зъл женомразец ще добавя и това, че в душевно отношение умът може да не е силата на жените, но за сметка на това те превъзхождат мъжа в едно друго велико отношение, а именно: тяхна стихия са чувствата - и интуицията! Недейте да си мислите, че умът е най-важното в душите ни, не, умът много помага, но той и пречи, ето затова и двата пола са си толкова необходими: щот всеки си има предимства и щот се допълват един-друг, необходими са си!)

    ОтговорИзтриване