12 май 2019 г.

Едно народно полезно дело в с. Градина, община Първомай, облат Пловдив



Здравейте читатели на блога. Днес като си бях до моето село се наложи да отида да изхвърля едни отпадъци с ремаркето. При това имаше и малко фракция от един бетон. Тъй като има много дупки към сметището на селото и за да не се удрят колите предприех инициатива да запълвам дупки със строителни фракции. Това е малка част от една дупка, която почнах да я пълня. А впрочем пътя към сметището е черен селски път, който няма асфалт. Призовавам всеки който е загрижен да не се удрят колите към сметището в селото и те да постъпят като мен. Не само в моите съселяни, а и по другите населени места.

Уважаеми читатели, който от вас е доволен от тази статия, която съм ви представил и някой има доброто желание да подпомогне блога или неговия автор, моля последвайте връзката.

1 коментар:

  1. Властващите, понеже е заети да крадат, няма да ни решат проблемите, ние, гражданите, трябва да правим каквото можем за да оцеляваме някак. Дупките по пътищата са опасни за нас. Затова ние по всевъзможни начини би следвало да ги запълваме, та да предпазим и колите си, и живота си...

    ОтговорИзтриване