22 февруари 2019 г.

Едно много хубаво малиново вино на Виналия 2019


Здравейте читатели на блога. Днес след работа минах през Винария на Пловдивския панаир. Там опитах едно вино, което много ми хареса. То е направено от малини от едни производители от гр. Сопот. Виното го бутилират на около 20 км. от насажденията.

Насажденията на малиново вино Кубера се намират в южното подножие на Стара планина на 450м. надморска височина в средата на Розовата долина в близост до град Сопот, едно от най – благоприятните по климат места в България. Тук зимите са топли, а летата хладни, слънчевите дни много, а облачните кой ги брои!

Малиново вино Кубера се прави в бутикова винарна на 20км. от насажденията, нарочно избрана за моментална и навремена преработка , което е предпоставка за запазване на автентичния вкус на малина.
Нашата рецепта не е от баба и дядо, екип сме от новатори, експериментатори, авантюристи и любители на опияняващите чувства , които може да ти даде чудното вино.
С помощта на нашия технолог Таня създадохме млада рецепта за малиново вино, от което да се разтуптява сърцето, да омекват капачки, да изтръпват глави и да създава приключения и страсти, достойни да бъдат записани в книгата на Кубера.
Ще бъде истинска чест за нас да прочетем вашите приключения с Кубера малиново вино,( а за всяка история, която бъде публикувана, освен, че ще бъдете провъзгласен за горд Куберец(Куберка), ще получите следващата бутилка еликсир с 20% отстъпка.
Кубера жажда за още!


За да разберете повече натиснете ТУК 

 Уважаеми читатели, който от вас е доволен от тази статия, която съм ви представил и някой има доброто желание да подпомогне блога или неговия автор, моля последвайте връзката 

1 коментар:

  1. Аз също опитах от това невероятно вкусно и ароматно вино! Има вкус на божествена амброзия, питието на олимпийските богове! Който пийне от него никога няма да забрави прекрасния му вкус!

    ОтговорИзтриване