19 март 2019 г.

ДФФ"Алени божурчета" при ОДК Средец с индивидуални изпълнители ще участва в Националния конкурс "Орфееви таланти" 2019 град Пловдив






Здравейте читатели на блога. Споделям Ви тази публикация, който е в петък и събота в Пловдив ще има един конкурс за народни песни и танци "Орфееви таланти" в ДНА гр. Пловдив. Едни от изпълнителите ще дойдат от около 300 километра за да се явят в конкурса. Ще Ви споделя да знаете от къде ще са, а тази информация я прочетох от фейсбук страницата на Странджанската народна певица Златка Ставрева. За да разберете от къде ще са информацията е следната:

ДФФ"Алени божурчета" при ОДК Средец с индивидуални изпълнители ще участва в Националния конкурс "Орфееви таланти" 2019 град Пловдив.Мариела Михайлова, Василена Иванова, Антония Кедикова ще покажат красотата на автентичната странджанска песен,те ще се представят и в старинни,автентички носии. В конкурса ще дебютира и малката Теодора Благоева 6 годишна. Успех ви пожелавам скъпи деца!Сърдечно благодарим на инж.Иван Жабов - кмет на община Средец за безрезервната подкрепа!




 Уважаеми читатели, който от вас е доволен от тази статия, която съм ви представил и някой има доброто желание да подпомогне блога или неговия автор, моля последвайте връзката.  


Няма коментари:

Публикуване на коментар