11 март 2019 г.

Записаах се за председател на СИК на Европейските избори





Здравейте читатели на блога. Споделям Ви тази информация да знаете, че днес се записах за предстоящите Европейски избори, които ще бъдат в края на месец Май 2019 г. в квотата към една от партиите за председател на Секционна избирателна комисия. Някои от вас ще си кажат, че го правя за пари. Не го правя за пари. Аз не членувам в никоя партия. Правя го най-вече, за да са честни изборите. Дори имам една идея, че Секционните избирателни комисии не трябва да се назначават хора които са членуват в парламентарно представените партии, защото с едно такова назначаване по комисиите си купуват така гласове, а за да не се купуват гласовете на изборите комисиите трябва да са от хора които не членуват в партиите. Така ще бъдат една идея по-честни изборите. Поради тази причина се записах да участвам в комисия на предстоящите Европейски избори.

Уважаеми читатели, който от вас е доволен от тази статия, която съм ви представил и някой има доброто желание да подпомогне блога или неговия автор, моля последвайте връзката.

1 коментар:

  1. Браво! Мотивацията "честни избори" е достойна за уважение. Де да имаше повече такива млади хора - и тогава България наистина щеше да стане страна със завидно бъдеще!

    ОтговорИзтриване