2 април 2019 г.

Как да отгледаме дини?






Здравейте читатели на блога. В днешната публикация ще Ви запозная как можете да отгледате този чудесен зеленчук наречен диня. Всеки в горещите летни дни обича да си похапва изстудения зеленчук. В тази публикация ще Ви запозная с технологията на отглеждане на дините и Вие сами да си ги отгледате във Вашия двор. За да разберете как да го отгледате този чудесен зеленчук тази статия е значи за вас. А ето я и нея:


В България са застъпени основно две производствени направления: ранно производство (под полиетилен и н открито) и основно (лятно) производство. Разходите за ранното производство са доста високи, тъй като се изграждат полиетиленови тунели, а дините се присаждат на подложка. Основното производство от своя страна е доста трудно и несигурно, тъй като през лятото производителите се сблъскват с високите температури, трудности с поливките и не на последно място проблемите с болести и вредители.
Представената по – долу информация ще помогне на производителите...(ЗА ДА РАЗБЕРЕШ ПОВЕЧЕ ПОСЛЕДВАЙ ВРЪЗКАТА ТУК)


  Уважаеми читатели, който от вас е доволен от тази статия, която съм ви представил и някой има доброто желание да подпомогне блога или неговия автор, моля последвайте връзката.

1 коментар: